Burgária - Burgerek & más, három gyerekkel, jelenleg karanténban...

Burgária

Luca eddigi kedvence...

2016. május 05. - SimiTomi

A gyermekek alapvetően kedvelni szokták a Magic Burgert, ettek már mini burgert, ettek már chillis hot-dogból, alapvetően nem volt náluk gond.

Ebben az esetben viszont Pannuska nem volt olyan nagyon lelkes, kicsit elcsammogott a húson és a bucin, de aztán feladta - elég korán, azt kell, mondjam, a burger nagy része meg is maradt.

Úgyhogy térjünk is át Lucára, aki egy normál burgert fogyasztott néhány extrával, mint például a pirított hagyma és egy szelet sajt.

Mivel rendeltünk egy adag krumplit, ami út közben el is fogyott, az első megjegyzés azt üzeni, hogy az ne legyen mirelit.

Innentől jöhetnek az ő szavai: "a hamburger szósza legyen kevesebb, sok volt, nagyon kifolyós volt. Zöldségekből is lehetett volna kevesebb a rendszerben. A pirított hagyma sem volt igazán megpirítva, sokkal jobban meg kellene, ez inkább dinsztelt volt (ez már Dóri kifejezése). Ami pedig a húst illeti, az is legyen jobban átsütve (a gyerekek húsát jól átsütve kértük, szerintem az is volt, de lehet, Lucának nagyobbak az igényei ilyen téren)."

Ami mégi fontos, hogy a gyerekek burgerében a zöldsalátalevelek legyenek kisebbek, vagy legyenek kisebbre szeletelve, úgy könnyebb enni őket.

A végeredmény ezért Luca szerint egy finom burger, amit már csak egy kicsit kell hangolni, hogy tökéletes legyen. Így ez egy nyolcast kap most.

A bejegyzés trackback címe:

https://burgaria.blog.hu/api/trackback/id/tr678687298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása