Burgária - Burgerek & más, három gyerekkel, jelenleg karanténban...

Burgária

Chili Cheese Nuggets, BK

2017. március 28. - SimiTomi

Okés, szégyen ide, szégyen oda, megint visszamentünk a Burger King érdi kirendeltségébe. Esküszöm, hogy nem annyira kedveljük a dolgot, úgy általában a gyorséttermeket sem, de valahogy most így alakult. Azt hiszem, a lányok szavaztak, a KFC volt még versenyben, de aztán kiesett, mint az Arsenal a BL-ből, huss.

Viszont nekem sem volt olyan nagy kedvem megint valami burgert vagy egyáltalán valami komolyabbat enni, este volt már, fogynom is kellene egy kicsit, szóval nem erőltettem.

De azért valamit csak lehetne írni, így jöttek a Chili Cheese Nuggett-ek.

Ezeket egyébként is kedvelem, van benne chili, van benne sajt, bundázva is van, mi baj lehet?

Mondjuk az, hogy elrontják, esetleg rossz sajtot tesznek bele, kevés benne a chili, és még sorolhatnám, ugye. Na, a Burger Kingben ezt nem annyira találták el.

Chili az van benne, nem lett kispórolva, mondjuk nyilván kevesebb, mint amit a reklám sugall, de ehhez már hozzá vagyunk szokva, persze. Csípni egyértelműen nem csíp, de nem is vártam, hogy nagyon csípjen, bár egyszer azért értékelném, ha valami chilis tényleg chilis lenne egy kicsit. Nem nagyon, csak valamennyire, hogy érezzem.

A sajt nem volt túl izgalmas, erőteljes ízek, amik engem mindig a mű érzet felé tolnak, ízfokozóval tele, folyékony, szerencsére nem túlzottan. A bunda túl vastag volt és ízetlen.

Hát, legalább ebből sem kell már nagyon sokat venni...

A bejegyzés trackback címe:

https://burgaria.blog.hu/api/trackback/id/tr6512364235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása