Burgária - Burgerek & más, három gyerekkel, jelenleg karanténban...

Burgária

Egy kis csalódás - Subway, steak & cheese

2016. június 24. - SimiTomi

Ezen a hétvégén a Subway került sorra, Dóri dolgozott a Kopaszi-gáton, így hazafelé kézenfekvő volt, hogy útba ejtjük a Budafoki úton.

Részemről először vagy tíz-tizenöt éve voltam Subway-ben, Dagadt Marci ismertetett meg a rendszerrel, ami tetszett is, bár valahogy mindig volt benne egy kis műanyag érzetem, nem tudom megmondani, hogy miért, talán a step-by-step válogatás? Mindegy, nem tudom, alapvetően tetszett akkor is, azóta is, de ezt az érzést nem tudtam levetkőzni, így azt sem mondhatom, hogy havonta egyszer meglátogattam egy-egy ilyen egységet, de még azt sem, hogy évente.

De most ez jött sorra, s érdeklődve vártam, hogy mi lesz belőle.

Az Újbuda Centerben található üzlet meglehetősen üres volt délután három felé, de a felhozatal a megszokott volt, egy dolog kivételével, amiben szerettük volna rendelni a szendvicset: a mézes-zabos baguette. Így maradt a parmezános-oregánós, amihez részemről egy Steak & Cheese kombót rendeltem.

subway-steak-cheese1.jpg

Amit kértem bele, az paradicsom, saláta, lilahagyma, jalapeno egy jó adag, illetve zöldpaprika, ami ebben az esetben a kaliforniai paprikát jelentette. Öntetnek pedig édes hagymát.

Aztán irány haza, otthon meg evés.

A látvány igazából minden alkalommal nagy élmény, ezek a szendvicsek bizony szépek. Sajnos azonban a külcsíny ebben az esetben nem hozta a várt hatást.

subway-steak-cheese2.jpg

A kenyér nagyon finom volt, ajánlom mindenkinek, viszont amennyire finom volt, annyira volt száraz is. Gyakorlatilag szétporladt a kezemben, harapáskor meg morzsálódott rettentően.

subway-steak-cheese3.jpg

Aztán lehet, hogy hibát követtünk el, mikor arra a kérdésre, hogy "só, bors, orgánó, esetleg?" azt mondtuk, hogy nem, mert a szendvics maga így összességében rettentően ízetlen lett. Pedig szószt is kapott rendesen, nem spórolta ki az egyébként nagyon kedves pultos lány.

subway-steak-cheese4.jpg

A zöldségek is ropogósak voltak, semmi panasz nem lehetett rájuk, de mondom, együtt viszont semmi íze nem volt a szendvicsnek. Ropogott, csípett (mert a jalapeno az igazán jó kis cucc volt, el kell ismerni), de semmi más.

Így ez egy gyenge négyest érdemel, sajnos, azt is beleszámítva, hogy azért ez csak 950 forint egy 15 centis, nem túl finom szendvicsért.

A bejegyzés trackback címe:

https://burgaria.blog.hu/api/trackback/id/tr958836538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása