Burgária - Burgerek & más, három gyerekkel, jelenleg karanténban...

Burgária

Burgária a térképre került

2016. április 17. - SimiTomi

Nem is tudom, valójában Luca lányunk helyezte a térképre Burgáriát, amikor egyszer csak kimondta ezt a dolgot - én meg lehet (biztos), hogy már megittam vagy két-három-öt sört, s annyira megtetszett az ötlet, hogy utánanéztem, hogy valaki kitalálta-e már.

Nagy meglepetésemre még senki, így Luca büszkén fekhetett le, aznap is megtette a dolgát a világ felé.

burger-and-others-670.jpg

Mindenesetre ez az egész összecsengett azzal, hogy feleség, Dóri egyszer már kitalálta, hogy csinálhatnánk valami burgeres blogot, ahol ketten eszünk itt-ott-ahol, aztán megnézzük, hogy tetszett-e nekünk vagy nem. Meg azt is kitalálta, hogy ő mindig majd az alap burgert eszi, én meg valami extrát, jellemzően csípőset, mert hát van nekem még a másik blogom is, így azzal is klappol kicsit a cucc.

A lényeg, hogy a "Burgáriával" lépett egy szintet a dolog, lett blog, lett facebook oldal, gyertek és nézzétek, ha gondoljátok.

Ha nem, akkor sincs gáz, maximum írogatunk magunknak egy kicsit, és legalább el tudok menni a két gyerek nélkül kettesben Dórival valahová, időnként. Meg gondolom, ihatok pár sört is mellé.

Mert végül is nem csak azt szeretnénk megnézni, hogy a burger milyen, hanem azt is, hogy milyen az egész, milyen italok vannak, érdemes-e gyerekkel menni. Nem találtuk ki még pontosan, de lehet, hogy többször is elmegyünk egy-egy helyre, mielőtt azt mondanánk, hogy menjetek, egyetek - mert hát több szem többször még többet lát.

Közben úgy látszik, hogy Luca is szeretne véleményt mondani, így ő is jegyzetel és kóstol, rendesen.

Szóval valahogy így lesz, s hamarosan jön az első versenyző... 

A bejegyzés trackback címe:

https://burgaria.blog.hu/api/trackback/id/tr338602038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása